Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ГНП

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
    Ми падам си малко неверник.
    Е това вече е друга работа
    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

помпата е готова,и бамбината върви като луда.Относно момента с захващането на колелото с болтовете, да става видях го с очите си.
      156 1.9 JTD 105hp

Comment

Колега сподели как и къде я оправи и как я свали, че и на мен ми предстои !
        sigpic
        Alfa Romeo GT JTD 16v `04
        Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
        Fiat Bravo GT TD100 `97 ex

Comment

Първоначално публикувано от Burkan Покажи съобщение
          Колега сподели как и къде я оправи и как я свали, че и на мен ми предстои !
          Вальо има опит бе, кво се чудиш, вече оправихме така една...вярно, че не тръгна ама твоята може да има повече късмет
          Alfa 159 2,4 JTDm Q4
          ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
          ex Alfa 156 1,9 JTD
          ex Alfa 75 1,8

Comment

зад декома на паркинга има малък гараж,180лв ми взеха (частите от тях).Но докато не си взех колата доста нерви изхабих,уговорката беше че ще направи колата за деня, най много до следващия ден до обед.Естествено работата не стана за деня,но на следващия ден звъня към 13.30 и не ми вдига тел.викам хайде стана белята.В16.30 отидох до там и гледам завалията ми разглобява помпата,били я сложили,запалила и загаснала и затова разглобявал помпата отново.Много се претисних че не съм попаднал на къдърни хора, но в 18.00 ми звънна че е готова.Шест месеца гаранция дава,за сега нямям теч.Относно хитрината със свалянето,на зъбното колело на помпата има 2 отвора с резба и на блока също,сваля се капака на ремъка завинтваш 2 болта през колелото в блока и няма нужда да сваляш ангренажа.Ако го знаех със сигурност че става щях да си спестя парите.
            Last edited by b0jo; d.m.y г., 10:17.
            156 1.9 JTD 105hp

Comment

Първоначално публикувано от b0jo Покажи съобщение
              зад декома на паркинга има малък гараж,180лв ми взеха (частите от тях).Но докато не си взех колата доста нерви изхабих,уговорката беше че ще направи колата за деня, най много до следващия ден до обед.Естествено работата не стана за деня,но на следващия ден звъня към 13.30 и не ми вдига тел.викам хайде стана белята.В16.30 отидох до там и гледам завалията ми разглобява помпата,били я сложили,запалила и загаснала и затова разглобявал помпата отново.Много се претисних че не съм попаднал на къдърни хора, но в 18.00 ми звънна че е готова.Шест месеца гаранция дава,за сега нямям теч.Относно хитрината със свалянето,на зъбното колело на помпата има 2 отвора с резба и на блока също,сваля се капака на ремъка завинтваш 2 болта през колелото в блока и няма нужда да сваляш ангренажа.Ако го знаех със сигурност че става щях да си спестя парите.
              Тя да върви колата дълго и безаварийно...
              Човек не може да знае всичко. Цял живот се учи.
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Като се има предвид, че ремонтния кит е 20лв клиентска цена, 160лв за тая работа са доста пари...
                Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                ex Alfa 156 1,9 JTD
                ex Alfa 75 1,8

Comment

Ти вадил ли си помпа от там и разглобявал ли си я, че прецени така за цената? Според мен пък си е нормална цена.
                  Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

На първата ми алфа гледах как става и ми взеха 100лв за труд, на втората сам си я разглабях. И пак твърдя, че за 2 часа работа 160лв са много. Друг е въпроса, че майсторите спекулират много като се каже "ремонт на дизелова помпа" и ако не си много наясно какво представлява ремонта на комън рейл помпата може и 500лв да ти вземат...
                    Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                    ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                    ex Alfa 156 1,9 JTD
                    ex Alfa 75 1,8

Comment

Всеки си знае цената
                      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                        Ти вадил ли си помпа от там и разглобявал ли си я, че прецени така за цената? Според мен пък си е нормална цена.
                        И според мен цената си е в норми, незнам защо се впечатлявате толкова, все пак не може без пари да се работи
                        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
                          На първата ми алфа гледах как става и ми взеха 100лв за труд, на втората сам си я разглабях. И пак твърдя, че за 2 часа работа 160лв са много. Друг е въпроса, че майсторите спекулират много като се каже "ремонт на дизелова помпа" и ако не си много наясно какво представлява ремонта на комън рейл помпата може и 500лв да ти вземат...
                          Колегата е минал прилично. Както казваш е можело да го одерат здраво. Хората и гаранция са му дали.
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

ремонтния комплект+семеринг ми излизаше 45лв(с отстъпка 15%),незнам какви са тези от 20лв.
                            Last edited by b0jo; d.m.y г., 08:46.
                            156 1.9 JTD 105hp

Comment

Working...
                            X